Het Centrum voor Levensverdieping wordt geleid door Marjo Bolhuis.
Foto Marjo Bolhuis

Van jongs af aan had Marjo al interesse in de zorg voor de mens in de mens en is zij van nature overtuigd van de wetenschap dat er meer is tussen hemel en aarde.
Deze twee inspiratie bronnen waren mede bepalend voor haar belangstelling in de kwaliteit van het leven.

Zij volgde de opleiding in de verpleging, maar eveneens ging haar interesse uit naar de psycho-sociale kant van de mens.

Deze interesse leidde mede tot het volgen van diverse cursussen en opleidingen als Yogadocente, vervolgens aangevuld met de opleidingen
                                     Ademtherapie en Meditatie.

Na haar opleidingen is zij gestart met het geven van yogalessen. In die periode volgde zij tevens diverse cursussen op het gebied van healing en spiritualiteit.

Na haar opleidingen Psychosynthese, Kunstzinnige therapie en Stervensbegeleiding heeft zij haar werkterrein verbreed en verzorgt zij cursussen, workshops en individuele begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Tevens begeleidt zij gespreksgroepen die onder andere gebaseerd zijn op de "Course in Miracles", "The Work"van Byron Katie, het gedachtengoed van Eckhart Tolle en het leven van alledag.

Daarnaast geeft ze meditatielessen en healing-sessies.

Haar centrum is een plek geworden voor heling, persoonlijke groei en ontwikkeling.
Een plek om elkaar te ont-moeten.